LevelUp Bootcamp invites you to read the privacy policy on our website to better understand how we process your personal data on this website while performing our services and for compliance with our legal obligations.

The terms ‘controller’, ‘processor’, ‘personal data’ and ‘processing’ shall have an equivalent meaning as stipulated in the Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC (hereafter referred to as: General Data Protection Regulation.

INFORMATION ABOUT US

The controller of your personal data is company GINES, poslovne storitve, d.o.o., Kolezijska ulica 3A, 1000 Ljubljana, Slovenia, telephone no.: +38631338938 and e-mail adress e-pošte info@levelupbootcamp.si.

The official person of the controller is Eva Svetlik, available via e-mail: info@levelupbootcamp.si.

WHICH PERSONAL DATA DO WE PROCESS?

LevelUp Bootcamp processes personal data in accordance with the General Data Protection Regulation.

We mainly process the following personal data: personal name, e-mail address, home or work address, the type of training to which you are registered, tax number and telephone number. LevelUp Bootcamp also collects anonymous demographic data that cannot be associated with you.

LevelUp Bootcamp automatically collects certain information about the hardware and software of your computer, including: IP address, browser type, domain names, access time and referral site addresses. LevelUp Bootcamp uses this information to provide the services, to maintain the quality of the services and to generate general statistics on the use of the website.

By subscribing to the e-newsletter, submitting a request or subscribing to a member’s website, you enable the controller to collect and process the personal data transmitted.

The personal data that we process are obtained directly from you.

WHAT ARE THE PURPOSE AND THE LEGAL BASIS FOR PROCESSING?

We collect your personal data only when this is strictly necessary and in accordance with the purpose for which they have been provided. We will not use personal data for any other purpose.

The legal basis for processing your personal data is the performance of a contract or the performance of measures or steps at your request prior to entering into a contract.

In certain cases, we process your personal data in order to comply with our legal obligations.

We also process your personal data for the purposes of our legitimate interests.

In specific cases the legal basis for processing is your consent for one or more specific purposes for processing.

If you submit an inquiry or conclude a contract with us as a member of LevelUp Bootcamp, we will process your personal data for the performance of a contract. We need your personal data (personal name, e-mail address, telephone number, home or work address and tax number) to prepare a customized offer or to conclude a contract with you.

If you register in the Members portal, which is necessary for keeping members requests for training sessions and for the purpose of running your own progress report, we will ask you to provide us with your personal data (personal name, e-mail address, the type of training to which you are registered, telephone number, home or work address, username and password). For the purpose of recording of your training and exercise progress, you have at your disposal as a registered member a personal diary which is only visible to you. Your personal name will only be visible to active members in the Members portal who register for training sessions and are, like you, members of LevelUp Bootcamp.

We also process personal data for the purposes of compliance with legal obligations laid down in national and EU regulation and international treaties, which require from us, in certain cases, to provide your personal data to government authorities and other controllers to fulfil our or their legal obligations or responsibilities.

Based on our legitimate interest, we process your personal data for the purpose of direct marketing, reducing risks and ensuring information security, reducing the risks of unauthorized access to important business information and personal data, for statistical processing intended for the preparation of reports for management, whereby such reports only contain anonymized data.

By using cookies, we process your personal data during your visit to our website for the purposes of providing better functionality and user experience, security, smooth operation of the website and user count on the website. The controller uses cookies that are necessary for the functioning of the website (Group 1) and cookies to analyse the traffic on the website for the purpose of improving the user experience (Group 2). The use of Group 1 cookies is automatic and cannot be managed, whereas the use of Group 2 cookies requires your active consent. This means that Group 2 cookies will not be set up on your computer if you do not agree with their use, however, certain interesting features of the website may therefore not be available. More information on cookies are available https://levelupbootcamp.si/cookies/

By subscribing to the newsletter, you give consent to the processing of your personal data that you provide to us at the time of registration (personal name and e-mail address).

Please note that in cases where the provision of personal data is a statutory or contractual requirement, or a requirement necessary to enter into a contract, the provision of personal data is mandatory. If you do not provide us with personal data, we will not be able to conclude a contract with you and/or fulfil our legal obligations.

HOW DO WE PROCESS YOUR PERSONAL DATA FOR THE PURPOSE OF DIRECT MARKETING?

We will also periodically inform you about our offer, special benefits and our events (direct marketing). In cases where the regulations require consent for direct marketing, we will inform you of the above content on the basis of consent, whereas in other cases we will rely on our legitimate interest and accordingly to the law.

For the purpose of direct marketing we can use your personal name and home address obtained from publicly available sources or in the course of our activities. If you do not want to receive regular mail for direct marketing purposes, you can contact us at any time.

Based on our legitimate interest we can, for the purpose of direct marketing, also use your e-mail address that we have obtained in the context of the existing customer relationship with you. In this case, we will give you a clear option to refuse, free of charge, the processing of personal data for this purpose.

WHAT ARE THE CATEGORIES OF RECIPIENTS OF YOUR PERSONAL DATA?

For the purpose of providing services we will share your personal data with the authorised staff at Relais & Châteaux Kendov Dvorec.

In addition to the controller and its employees, the processing of personal data on behalf of the controller is also carried out by processors (companies that provide technical support to the controller in processing of personal data, e.g. manufacturers and maintenance providers of computer applications, websites and information services, developers and implementers of software solutions and processors hired by the controller to provide services for performance of contracts). With such processors, we always enter into appropriate contracts governing the processing of personal data, in which the processors are bound by at least the same standard of protection of personal data as if the processing of personal data would be carried out by the controller.

DO WE TRANSFER YOUR PERSONAL DATA TO THIRD COUNTRIES?

Some organizations or companies that act as our processors and to which your personal data may be disclosed, are located outside the European Union, in countries that may not have adopted laws that protect the right to the protection of personal data in the same way as in the European Union or in the Republic of Slovenia. Should your personal data be transferred to third countries (to countries outside the EU and EEA), we will ensure that the transfer will take place only to countries ensuring an adequate level of protection. In any case we will provide appropriate safeguards to ensure the security of personal data and fundamental rights and freedoms of individuals, in accordance with applicable national and EU regulation and this privacy policy, by applying the envisaged mechanisms, such as binding corporate rules, standard contractual clauses, etc.

HOW LONG DO WE KEEP YOUR PERSONAL DATA?

We keep your personal data until the purpose for which they were collected is fulfilled, except when a longer retention period is prescribed by law. If your personal data have been obtained based on consent, we will keep them until it is withdrawn, whereas withdrawal of consent shall not affect the lawfulness of processing based on consent before its withdrawal. All other personal data in the framework of contractual relationship are kept in accordance with the applicable legislation. The data we process for compliance with legal obligations are kept in accordance with the retention period prescribed by the legislation.

WHAT ARE YOUR RIGHTS?

in accordance with the General Data Protection Regulation you have the right to access your personal data, the right to rectification or erasure, the right of restriction of processing and the right to object to processing as well as the right to data portability.

You may send the request under the General Data Protection Regulation via e-mail: info@Levelupbootcamp.si.

If you believe that personal data breach has taken place, please let us know via e-mail. You also have the right to lodge a complaint with the supervisory authority at the following address: Information Commissioner of the Republic of Slovenia, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, (01) 230 97 30, gp.ip@ip-rs.si.

HOW DO WE PROTECT YOUR PERSONAL DATA?

The effective protection and safeguarding of personal data are of great importance to us, therefore we have undertaken appropriate technical and organisational measures for protection of all personal data and to safeguard them against accidental or unlawful destruction, loss, alteration, unauthorised disclosure of, or access to personal data.

***

We reserve the right to update this privacy policy occasionally.

The current version of the privacy policy is published on the website. At your request, we can deliver it to you in writing.

This privacy policy is effective as of 1 December 2019.


IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV

LevelUp Bootcamp vas poziva, da preberete izjavo o varstvu osebnih podatkov na naši spletni strani, da boste bolje razumeli, kako na tej spletni strani pri zagotavljanju naših storitev in pri izpolnjevanju naših zakonskih obveznostih obdelujemo vaše osebne podatke.

Izrazi »upravljavec«, »obdelovalec«, »osebni podatki« in »obdelava« imajo enak pomen kot to določa Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (v nadaljevanju: Splošna uredba).

NAŠI PODATKI

Upravljavec vaših osebnih podatkov je družba GINES, poslovne storitve, d.o.o., Kolezijska ulica 3A, 1000 Ljubljana, Slovenija, telefonska številka: +38631338938 in naslov e-pošte info@levelupbootcamp.si .
Uradna oseba upravljavca je Eva Svetlik, dosegljiva preko e-pošte: info@levelupbootcamp.si .

KATERE OSEBNE PODATKE OBDELUJEMO?

Pri LevelUp Bootcamp obdelujemo osebne podatke v skladu s Splošno uredbo.

Obdelujemo predvsem naslednje osebne podatke: osebno ime, e-poštni naslov, domači ali službeni naslov, vrsta vadbe, na katero ste prijavljeni, davčna številka in telefonska številka. LevelUp Bootcamp zbira tudi anonimizirane demografske podatke, ki jih ni mogoče povezati z vami.

LevelUp Bootcamp samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: IP naslov , vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi napotitvenih spletnih mest. LevelUp Bootcamp te informacije uporablja za izvajanje storitev, za ohranjanje kakovosti storitev in za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

S prijavo na e-novice, poslanim povpraševanjem ali prijavo v članske strani omogočite upravljavcu, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke.

Osebne podatke, ki jih obdelujemo, pridobimo neposredno od vas.

KAKŠNA STA NAMEN IN PRAVNA PODLAGA ZA OBDELAVO?

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno in v skladu z namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

Pravna podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov je izvajanje pogodbe ali izvajanje ukrepov na vašo zahtevo pred sklenitvijo pogodbe.

Poleg tega vaše osebne podatke v nekaterih primerih obdelujemo zaradi izpolnitve zakonske obveznosti.

Vaše osebne podatke obdelujemo, kadar je to potrebno zaradi naših zakonitih interesov.

V nekaterih primerih podlago za obdelavo predstavlja tudi vaša privolitev za enega ali več namenov obdelave.

Če pri nas oddate povpraševanje oz. če z nami sklenete pogodbo kot član LevelUp Bootcamp, potem vaše osebne podatke obdelujemo za namene izvajanja pogodbe. Osebne podatke (osebno ime, e-poštni naslov, domači ali službeni naslov, telefonsko številko in davčno številko) potrebujemo, da lažje pripravimo prilagojeno ponudbo oz. da z vami sklenemo pogodbo.

Če se prijavite v portal za člane, ki je potreben za vodenje prijav članov na termine treningov in za namene vodenja lastne evidence napredka, vas bomo prosili, da nam posredujete osebne podatke (osebno ime, naslov e-pošte, vrsta vadbe, na katero ste prijavljeni, telefonska številka, domači ali službeni naslov, uporabniško ime in geslo). Za namen evidence lastnih treningov in vadbenega napredka imate kot prijavljeni član na razpolago osebni dnevnik, ki je viden samo vam. Vaše osebno ime bo vidno le aktivnim članom v portalu za člane, ki se prijavljajo na termine vadb in ki so, enako kot vi, člani LevelUp Bootcamp.

Osebne podatke obdelujemo tudi za namene izpolnjevanja zakonskih obveznosti, in sicer na podlagi nacionalnih in EU predpisov ter mednarodnih pogodb, ki od nas zahtevajo, da v določenih primerih posredujemo vaše osebne podatke državnim organom in drugim upravljavcem za izpolnjevanje svojih ali njihovih zakonskih obveznosti ali pristojnosti.

Na osnovi našega zakonitega interesa obdelujemo vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja, zmanjševanja tveganj in zagotavljanja informacijske varnosti, zmanjševanje tveganj nepooblaščenega dostopa do pomembnih poslovnih informacij in osebnih podatkov, za statistične obdelave namenjene pripravi poročil poslovodstvu, pri čemer so v poročilih vselej vsebovani le anonimiziranimi podatki.

Preko piškotkov obdelujemo vaše osebne podatke ob obisku spletne strani za namene zagotavljanja (boljše) funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletne strani ter štetja uporabnikov na spletnem mestu oz. portalu. Upravljavec uporablja piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletne strani (Skupina 1) in piškotke za analizo prometa na spletni strani za namene izboljšanja uporabniške izkušnje (Skupina 2). Uporaba piškotkov iz Skupine 1 je samodejna in z njo ne morete upravljati, pri čemer je za uporabo piškotkov iz Skupine 2 potrebna vaša aktivna privolitev. To pomeni, da piškotkov iz Skupine 2 ne bomo prenesli na vaš računalnik, če se z njihovo uporabo ne strinjate, vendar pa se v tem primeru lahko zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletnega mesta ne bodo na voljo. Več o piškotkih si lahko preberete https://levelupbootcamp.si/cookies/.

S prijavo na e-novice dajte privolitev, da obdelujemo vaše osebne podatke, ki nam jih posredujete ob prijavi (osebno ime in e-poštni naslov).

Obveščamo vas, da je v primerih, ko je zagotovitev osebnih podatkov zakonska ali pogodbena obveznost ali pa obveznost, ki je potrebna za sklenitev pogodbe, zagotavljanje osebnih podatkov obvezno. Če nam osebnih podatkov ne zagotovite, z vami ne bomo mogli skleniti pogodbe oziroma izpolniti naših zakonskih obveznosti.

KAKO OBDELUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE ZA NAMEN NEPOSREDNEGA TRŽENJA?

Občasno vas bomo obveščali tudi o naši ponudbi, ugodnostih in o naših dogodkih (neposredno trženje). V primerih, ko predpisi zahtevajo privolitev za neposredno trženje, vas bomo o zgornjih vsebinah obveščali na tej podlagi, v vseh ostalih primerih pa na podlagi našega zakonitega interesa in v skladu z zakonom.  

Za namen neposrednega trženja lahko uporabimo vaše osebno ime in domači naslov, ki smo ga pridobili iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti. Če ne želite prejemati navadne pošte za namen neposrednega trženja, nas lahko o tem kadarkoli obvestite.

Na podlagi naših zakonitih interesov lahko za namen neposrednega trženja uporabimo tudi vaš naslov e-pošte, ki smo ga pridobili v okviru obstoječega razmerja z vami. V tem primeru vam bomo dali jasno možnost, da brezplačno zavrnete obdelavo osebnih podatkov za ta namen.

KATERE SO KATEGORIJE UPORABNIKOV VAŠIH OSEBNIH PODATKOV?

Za namen zagotavljanja storitev bomo vaše osebne podatke posredovali pooblaščenemu osebju Relais & Châteaux Kendov Dvorec.

Poleg upravljavca in njegovih zaposlenih, osebne podatke v imenu upravljavca obdelujejo tudi pogodbeni obdelovalci (podjetja, ki upravljavcu nudijo tehnično podporo pri obdelavi osebnih podatkov, kot npr. izdelovalci in vzdrževalci računalniških aplikacij, spletnih mest in informacijskih storitev, razvijalci in uvajalci programskih rešitev in obdelovalci, ki jih upravljavec angažira za zagotavljanje storitev, potrebnih za izvajanje pogodb). S takšnimi obdelovalci vedno sklenemo ustrezne pogodbe o obdelavi osebnih podatkov, v katerih jih zavežemo vsaj k enakemu standardu varstva osebnih podatkov, kot če bi podatke obdeloval upravljavec.

ALI VAŠE OSEBNE PODATKE PRENAŠAMO V TRETJE DRŽAVE?

Nekatere organizacije oz. podjetja, ki jim kot našim obdelovalcem lahko razkrivamo vaše osebne podatke, imajo sedež zunaj Evropske unije, v državah, ki morda nimajo zakonov, ki varujejo pravico do varstva osebnih podatkov na enak način kot v Evropski uniji oz. Republiki Sloveniji. V primeru, da bodo vaši osebni podatki preneseni v tretje države (v države izven EU in EGP), bomo poskrbeli, da se prenos izvede le v države, ki zagotavljajo ustrezno raven varstva podatkov. V vsakem primeru bomo zagotovili ustrezne zaščitne ukrepe za zagotavljanje varnosti osebnih podatkov ter temeljnih pravic in svoboščin posameznikov, skladno z veljavnimi nacionalnimi in EU predpisi in to izjavo o varstvu osebnih podatkov, tako da bomo uporabili predvidene mehanizme, kot so zavezujoča poslovna pravila, standardne pogodbene klavzule idr.

KAKO DOLGO HRANIMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

Vaše osebne podatke hranimo do izpolnitve namenov, za katere so bili zbrani, razen v primeru, ko daljše obdobje hrambe predpisuje zakon. Če so bili vaši osebni podatki pridobljeni na podlagi privolitve, jih hranimo do njenega preklica, pri čemer pa preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo. Podatke, ki jih obdelujemo, ker nam tako zapovedujejo zakonske obveznosti, hranimo do poteka roka hrambe, ki ga določa zakon.

KAKŠNE SO VAŠE PRAVICE?

V skladu s Splošno uredbo imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka ali do izbrisa osebnih podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do ugovora obdelavi in pravice do prenosljivosti podatkov.

Zahtevo za uveljavitev pravice po Splošni uredbi lahko pošljete preko e-pošte: info@levelupbootcamp.si .

Če menite, da je prišlo do kršitve varstva osebnih podatkov, nas prosim o tem obvestite preko e-pošte. Imate tudi pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organ na naslov: Informacijski pooblaščenec RS, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, (01) 230 97 30, gp.ip@ip-rs.si.

KAKO VARUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

Učinkovito varovanje in zaščita osebnih podatkov nam veliko pomeni, zato smo sprejeli ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zavarovanje vseh osebnih podatkov in njihovo zaščito pred nenamernim ali nezakonitim uničenjem, izgubo, spremembo, nepooblaščenim razkritjem ali dostopom do osebnih podatkov.

***

Pridržujemo si pravico občasno posodobiti to izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Veljavna verzija izjave o varstvu osebnih podatkov je objavljena na spletni strani. Če želite, vam jo lahko dostavimo tudi v pisni obliki.

Ta izjava o varstvu osebnih podatkov je veljavna od 1. 12. 2019 dalje.





Close

Made by Digital Agency TO THE MOON.


© Copyright 2019. All rights reserved.
Close